Albanija v juliju: 7 nocitev + zajtrk + letalo + avto 195 €

🇦🇱ALBANIJA🇦🇱

Vas zanima kako poceni potovati v Albanijo? Ta dežela se lahko pohvali s 172 kilometri zanimive in zelo hribovite obale. Iz leta v leto postaja vse bolj zanimiva počitniška destinacija tudi za nas. Osebno smo jo obiskali štirikrat. Dvakrat v sklopu road tripa po Balkanu. Moramo povedati, da nas je iz morskega vidika prepričala in jo iskreno priporočamo. Tudi finančno je zelo dostopna. Kristalno čisto morje in urejene plaže vas bodo navdušile👌☀️💦

Albanija je na nasem zelenem seznamu, kar v praksi pomeni, da ne potrebujete PCR testa za vstop in tudi ob povratku domov. Je ena izmed redkih drzav trenutno kamor se lahko odpravimo brez restrikcij. Znala bi biti to poletje pravi potovalni hit. Povratno letalsko karto iz Trevisa lahko v mesecu juliju kupite za samo 51 €!

Lahko se pa tudi enostavno odpravite tja z lastnim prevoznim sredstvom.

Kot primer smo navedli dopust z letalom. Za 7 nocitev v hotelu*** z zajtrkom, povratno letalsko karto in najem avtomobila za vse dni. V top terminu od 7.7 – 14.7. 2021 boste za vse skupaj odsteli samo 195 €, v primeru, da se na dopust odpravita 2 osebi. Anyone?


Save on your hotel - hotelscombined.com

TREVISO – TIRANA – TREVISO – mala rocna prtljaga

7.7 – 14.7 = 51 €

7.7 – 15.7 = 52 €

28.7 – 5.8 = 76 €

….


Nekaj zanimivosti o tej deželi:

➡️ Nimajo Mc’Donaldsa.
➡️ Imajo samo eno mednarodno letališče in ta se nahaja v glavnem mestu Tirani. Ko je bila naša Adria še aktivna je obstajala direktna povezava iz naše Ljubljane.
➡️ Mati Tereza je bila Albanka, čeprav je bila rojena v Skopju. Po njej se imenuje tudi letališče. Bila je dobitnica Nobelove nagrade za mir.
➡️ V Albaniji živi okoli 3 milijone ljudi. Od 7-10 milijonov pa jih živi izven svojih meja.
➡️ Albanci sebe kot narod imenujejo Shqiptar, državo pa Shqipëri (Land of eagles)…

Save on your hotel - hotelscombined.com

Dvoposteljna soba z zajtrkom v obmorskem mestu Sarande Damian Saranda Hotel je na voljo ze za 20 €

Rent a car za vse dni 148 €


❓Pa vaša izkušnja? Ste jo obiskali? Imate to namen v prihodnosti?


Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.