Ryanair bi znova rad letel junija

Dobra novica dragi popotniki! Irski nizkocenovnik Ryanair pričakuje, da bodo evropske letalske družbe začele z letenjem v mesecu juniju. Ali se bo to uresničilo? Upajmo! Izvršni direktor podjetja Michael O’Leary je rekel, da bodo okrevanje na evropskem trgu vzpodbudili z veliki last minute popusti za potovanja v poletnih mesecih.

Pravi, da nas je veliko ljudi zaprtih v stanovanjih in bi radi šli na dopust še predno se bodo otroci vrnili v šole. Ryanair se tudi strinja, da je treba upoštevati ukrepe v smislu nošenja mask in merjenja temperature potnikov in posadke.

O’ Leary pričakuje, da bo prihodnje leto za letalske družbe uspešen. Cene letalskih kart naj bi bile še cenejše kot običajno zaradi cene goriva in letaliških pristojbin. Direktor še dodaja, da bo poletje 2021 še bolj zanimivo zaradi dejstva, ker bo ogromno turistov odpovedalo letošnje počitnice in zato verjame, da bodo vse nadoknadili prihodnje leto.

Zaradi nizkega proračunskega modela in zelo stabilnih finančnih razmer lahko od Ryanaira pričakujemo ugodne ponudbe. Dodal je še: Ne glede na to ali gre za ceno letalske karte za 9,99 €, 4,99 € ali 99 centov za sedež nam je vseeno. Naša glavna prioriteta ni služenje denarja kratkoročno, temveč, da bi letala vrnili v zrak skupaj z našimi posadkami.

Se strinjate? Mi močno stiskamo pesti…

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.