EKIPA

Pocenipotovati.si je informativni portal oz blog o potovanjih in različnih informacijah iz sveta turizma. Smo ekipa ljudi, ki vas vsakodnevno obvešča o turističnih zanimivostih, cenah letalskih vozovnic in prenočišč, ponudbi turističnih agencij, o izkušnjah iz potovanj, odkrivanju naravnih in kulturnih bogastev po čim bolj ugodnih in dosegljivih cenah.

Naš cilj je, da na konkreten in direkten način vsem našim bralcem ponudimo kvalitetne informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri vašega naslednjega potovanja ali dopusta, ne glede na to ali gre za enodnevno, vikend, tedensko, mesečno ali celo več mesečno potovalno dogodivščino.

Želimo razvijati in gojiti kulturo potovanja, vam dati najboljši nasvet, ko prispete na določeno destinacijo. Ker želimo pridobiti čimveč takšnih informacij, smo se odločili, da povprašamo vas, popotnike. Vi ste tisti, ki najbolje veste kje vam je bilo všeč, kam bi ponovno odšli in kaj bi priporočili drugim ljubiteljem potovanj. Vsekakor je tudi pomembno poslušati besede stroke oz. profesionalcev; turističnih agencij, raznih prevoznikov, podjetij, ki se ukvarjajo s športnim in glasbenim turizmom, hotelirjem,… Tudi njihovo mnenje nas zanima.

Obrnite se na nas, kritizirajte nas ali pa pohvalite, pošljite nam predloge in ideje, ker je naša misija narediti portal za vse vas, tako, da bomo eni drugim omogočili predpogoje za kvalitetno potovanje.

Naša vizija je postati vodilni turistični portal v državi s ciljem, da prenašamo konkretne izkušnje iz potovanj in ga s tem razvijamo in promoviramo.

Naša misel je promovirati uživanje na potovanjih, širiti informacijo, da je vsaka destinacija novo doživetje.

Še nekaj. Kot veste se življenje ne šteje s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki so vas pustili brez daha. Življenje je v vaših rokah, zato ne pustite, da na koncu zadnjega diha rečete, da je bilo vse zaman.

Ekipa PoceniPotovati.si

objava-na-facebooku-1000x1000-1

 

Comments are closed.